Tilbud til medlemmer af AktiveEnergiforbrugere

OBS! Vær opmærksom på årsopgørelsesdato.

Vindstød foretager automatisk leverandørskiftet med effektuering efter løbende måned + 1 måned. Er du i nettoafregningsgruppe 6 (den gamle ordning) skal du være opmærksom på at skiftet til Vindstød falder på samme dato som din årsopgørelsesdato da du ellers kan miste noget af din opsparede produktion. 

Er du i tvivl om du er i nettoafregningsgruppe 6 eller hvornår din produktion opgøres kan indtaste dit aftagenummer så undersøger vi hvornår du kan skifte. Din forventede opstartsdato fremgår altid af de betingelser du modtager ved tilmelding. 

En del af AktiveEnergiforbrugere-aftalen sikrer dig i øvrigt, at du opkræves 3 måneder bagudrettet og ikke som normalt med 3 måneders aconto fremadrettet.

Senest kendte gennemsnitspris for private (september 2022) inkl. tillægget på 1,5 øre pr. kWh:  
Jylland og Fyn: 319,29  øre/kWh (255,43 øre/kWh ekskl. moms)
Sjælland: 306,25 øre/kWh (245 øre/kWh ekskl. moms)
Abonnement = 0 kr.

Bemærk, at din endelige afregningspris afhænger af hvornår på døgnet, du bruger din strøm. Ovenstående er et gennemsnit for måneden.

Du opkræves de normale skatter og afgifter samt omkostninger til netdistribution. Disse er ens uanset hvilket energiselskab, du måtte vælge, men vi skal kende dine målerforhold, før vi kan fastslå dette. 

Hvis du har spørgsmål, så skriv til sol@vindstoed.dk

DENFOel

med DENFO rabat

DENFOel

med DENFO rabat

Pris kun for el (øre/kWh) øst / vest

128,03 / 127,82

Abonnement

0 kr. (100% rabat)

Binding

Ingen

Skifte

Gratis

AktiveEnergiforbrugere Tilbud

Elforbruger

Adresse

Kontakt

Øvrige

keyboard_arrow_up