Tilmeld dig køb af strøm fra danske vindmøller - og få IDA-rabat

IDA har lavet en medlemsaftale for medlemmerne med køb af strøm fra danske vindmøller fra Vindstød.

Alle medlemmer køber el til kostpris på produktet LokalVind!
Herudover får vi 25% rabat på abonnementsprisen. Dette er normalt på 150,00 kr. årligt, men du kan altså få det til 112,50 kr. årligt. 
Udover rabatten på abonnement får IDA-medlemmer også automatisk "bagud-opkrævning", dvs. at regninger først kommer efter forbrug og ikke akonto forud. Med andre ord slipper du for at være bank for dit energiselskab i form af forudbetalinger.

Der er ingen bindingsperiode og du kan forlade aftalen, når du vil.

Udover ovenstående priser tillægges de normale skatter, afgifter og netydelser, som er ens uanset hvilket energiselskab, du er tilmeldt hos.
Bemærk, at rabatten på abonnementet forudsætter, at du er medlem hos IDA. Derfor forbeholder IDA og Vindstød sig retten til at tjekke, om du er medlem hos IDA i forbindelse med, at du får rabat.
På Vindstøds hjemmeside kan du også finde produktet DanskVind. Det er en anelse billigere på abonnementet, men her er der ikke "bagud-opkrævning" eller telefonisk support. Hvis du hellere ønsker DanskVind, så kan du blot tilmelde dig på Vindstøds hjemmeside.

Vindstød klarer alt det pratiske med skiftet, og du skal hverken have ny måler eller kabler. Det hele foregår automatisk; herunder også besked til dit gamle selskab. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine oplysninger i formularen nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål, bedes du skrive til ida@vindstoed.dk. Hvis du har akutte spørgsmål, kan du ringe til 50 55 99 14, men der kan i perioder være travlhed på telefonen.

LokalVind

Strøm til kostpris

LokalVind

Strøm til kostpris

Pris pr. kWh

Kostpris

Abonnement

25% Rabat

Binding

Ingen

Du kan se de aktuelle priser og læse nærmere om produktet på Vindstøds tilmeldingsside. Men husk at du skal du tilmelde dig på denne side, så du får rabat på dit abonnement.

Indtast kundeoplysninger

Elforbruger

Adresse

Kontakt

keyboard_arrow_up