image description

Strøm fra danske vindmøller

Produktion af strøm fra vindmøller er et klimavenligt valg.

Desværre er de fleste energiselskaber baseret på el fra kulkraftværker. De udleder store mængder CO2, hvilket er skadeligt for miljøet.

Heldigvis har politikerne i Danmark vedtaget, at alle forbrugere skal have frit valg. Derfor kan borgerne selv vælge, hvilket elselskab, de ønsker at købe deres strøm fra.

Hvis du tilmelder dig Vindstød.dk, så sikrer du dig, at du køber strøm fra et selskab, der alene er baseret på danske vindmøller. Herudover får du glæde af, at vores vindmøller producerer billig energi. Det er sund fornuft - som tusindvis af danskere i hele landet har gjort brug af.

Den strøm, du automatisk køber

image description 8%

Strøm ved valg af Vindstød.dk

image description 100%
52% Kul og brunkul 0% 14% Naturgas 0% 9% Vind, vand og sol 100% 4% Affald, biomasse og biogas 0% 1% Olie 0% 20% Atomkraft 0%
image description

Køb strøm fra vindmøller og send et klart signal

Når der er nok mennesker, der køber strøm fra klimavenlige kilder, så mindskes behovet for kulkraft i sidste ende. Det hjælper derfor på sigt til en hurtigere omstilling mod en bæredygtig og klimavenlig energiproduktion.

Når du vælger at købe strøm fra Vindstød.dk, så er du med til at skubbe på udviklingen. Du sender også et klart signal om, at kulkraft ikke er ønsket.

image description

Hvad gør vi, når det ikke blæser?

Som kunde hos Vindstød.dk modtager du altid strøm i din stikkontakt, uanset om det blæser eller ej.

Vi sørger for, at det samlede forbrug af strøm, som Vindstød.dks kunder forbruger over en måned, føres i elnettet fra vindmøllerne. Herefter sørger det statsejede Energinet.dk og netselskaberne for, at der altid føres strøm ud i din stikkontakt. Det er således Energinet.dk og netselskaberne, der sikrer leveringen, da al strøm fra alle energikilder blandes i nettet og føres ud til dig.