Vi sælger kun strøm fra danske vindmøller

 • 0% kulkraft
 • 0% olie og gas
 • 0% atomkraft
 • 100% vindmøller
 • Moderne IT. Lave omkostninger. Gode priser til kunderne.

  De penge vi sparer, kommer vores kunder til gode i form af gode priser!

  Vindstød.dk er et velkørende, omkostningseffektivt og vindenergi-baseret elselskab, der har gode priser til kunderne.

  Vindstød.dk har investeret massivt i udviklingen af et nyskabende, cloud-baseret IT-system, der gør det muligt at drive energiselskab på en anden måde, end det vi er vant til i Danmark. Hos Vindstød.dk klares langt de fleste administrative processer og energiberegninger automatisk af vores system. Derfor kan vi drives af meget få medarbejdere - og vi har ikke noget stort og dyrt domicil.

 • Flot omtale på TV2

  Vindstød.dk fik en fin omtale i forbindelse med lanceringen på TV2.

  Video still

Det er nemt at skifte energiselskab

Det danske elsystem er indrettet sådan, at det er netselskaberne og det statsejede Energinet.dk, der sørger for distributionen af el uanset, hvilket elselskab du vælger. Derfor er der ligeså stor sikkerhed for levering af el hos os, som hos alle andre energiselskaber.

Lovpligtig eldeklaration

Alle energiselskaber i Danmark skal offentliggøre deres eldeklaration på hjemmesiden. Selvom energien blandes i nettet, så viser Vindstød.dks eldeklarationen, at Vindstød.dk er 100% baseret på vinden. I deklarationen ses også "Generel eldeklaration", der bl.a. gælder størstedelen af elselskaberne i Danmark. Det er dem, du formentligt får el fra i dag, med mindre du aktivt har valgt anden energikilde. Se Vindstød.dks eldeklaration. Vores leverance af vindkraft dokumenteres løbende ved oprindelsesgarantier fra danske vindmøller og ifølge deklaration udarbejdet af Dansk Energi, Energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet).

Persondata

Læs vores politik for behandling af persondata her.

Gebyrer, intro-tilbud m.m.

Her kan du se vores aktuelle gebyrer.

IT-platform til energibranchen

 • energy codes.dk

Vindstød.dk drives på IT-platform fra EnergyCodes.
Denne platform er udviklet til danske energiselskaber,
der ønsker kundevenlig og omkostningseffektiv IT-drift.

Hvem står bag Vindstød.dk?

Vindstød.dk er oprindeligt startet af:

 • vind energi danmark
 • energy codes.dk
 • Capnova

Bag Vindstød.dk's opstart var desuden den danske stat (Uddannelses- og Forskningsministeriet), da selskabet er etableret under innovationsmiljøordningen.

I dag er Vindstød.dk en del af Vattenfall, som i Danmark er mest kendt for at have vundet statens udbud om opførelsen af de nye havmølleparker. Vattenfall opfører disse havmølleparker til en rekordlav pris til glæde for den danske stat og de danske elforbrugere.


Læs mere her:
Danmarks Radio skriver: "Vindmøller snurrer og sparer elforbrugere penge på regningen" om besparelse til elforbrugerne hos Vindstød.dk.
Vindenergi Danmark var med til at starte Vindstød.dk. Vindstød.dk har lave omkostninger.
Vindstød.dk vil fordrive kulkraft.

Vindstød.dk har grøn smiley hos Arbejdstilsynet.

Kontakt

Vindstød.dk
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C.

CVR. nr. 34045143

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os på kundeservice@vindstoed.dk. Vi forventer at kunne svare i løbet af 5-7 dage. Læs mere her om den aktuelle situation i kundeservice.